Netherlands - Air Force - McDonnell Douglas KDC-10-30CF (T-264) // Egyik nagy kedvenc típus, csak majdnem mindig elkerültük egymást:

Bahrain Royal Flight - Boeing 747SP-Z5 (A9C-HAK) // Nagyon ritkán láttam eddig SP-t, nekem tetszik ez a rövid 747-es verzió is:

Silk Way Airlines - Boeing 747-4R7F/SCD ( 4K-SW800) // Ez az egyetlen alkalom, hogy napos fotót tudtam készíteni róla, eddig:

Thai Airways International - Boeing 747-4D7 (HS-TGG) // Végre sikerült, régóta szeretem volna lefotózni:

TNT - Boeing 747-4HAF/ER/SCD (OO-THA) // Tetszik a festése, nap nem nagyon akart rásütni sajnos:

Turkey - Air Force - Airbus A400M Atlas (13-0009) // Először láttam ezt a típust:

Singapore Airlines - Airbus A380-841 (9V-SKI) // A380-ast szerettem volna nagyon fotózni, mert a heavyk nagy kedvencek ez meg nagyon az, de valahogy mindig kerülgettek, most végre jobb minőségben sikerült. A másik a Qantas A380 amit nagyon szeretnék lefényképezni. Sosem értettem mért nem hozzák erre ha a többi gép amik ugyanoda mennek kb a fele erre jön. Talán jövőre sikerül remélem. Addig ez sem rossz

:

(ETD958) Etihad Airways Cargo - Boeing 777-FFX (A6-DDB):

Egyptair - Boeing 777-36N(ER) (SU-GDP) // B772 után ez is sikerült Ferihegyen:

Qatar Airways - Boeing 787-8 Dreamliner & Airbus A320-232 (A7-BCJ & A7-AHU):

Még a TMA 767-est ide sorolom az év kedvenceihez, csak már több lett volna mint 10.
Sikerekben, sok áthaladó repülőben gazdag boldog új évet kívánok!