Nagyon köszönjük, hogy megosztod velünk ezt a életre szóló élményt. N agyon élvezem, hogy nem csak repülős képeket töltesz fel ! Várjuk a folytatást, és jó fogást ! Nagyon stresszes lehet ott a tó parton üldögélni...
Lazacozni fogtok?
Köszi a remek beszámolót!Egy kis időre kiragadott a meleg szobából.A jégtáblák nagyon ott vannak!Küldhetnél párat Akkor a táska lenyúló néni ment a darálóba?
Felszállás után irány FL320, az Atlanti Óceán felett mentünk fel FL360-ra, mert nagyon magasan voltak a felhők és volt egy kis turbulencia is.
Bence, nagyon erdekes a beszamolo, koszi.Ez azert volt igy mert a szelestorzsu Boeing gepek nem "tudnak" rogton felmenni magasra, eloszor el kell fogyasztani az uzemanyag egy reszet. Az ocean felett viszont nincs magassagvaltas (vagy csak nehezen) igy mielott az eszak-atlanti legterbe mentek fel kell menni az elore kijelolt utazora. A 767 a 'legrosszabb' f280-300 az ut eleje, de pl a 777 is F310-330 egy tavolkeleti ut elso szakaszan. Az airbus gepek rogton mennek indulas utan magasabbra.
Erre nem is gondoltam, tényleg szépen lépcsőzetesen mentünk feljebb, most visszanéztem. Köszi ezt az infót, azt gondoltam volna, hogy a felhők miatt volt.
Lehetett a felhok miatt is, de amikor nincsenek felhok akkor is igy mennek :-)